Taksiyritysten laadunhallinnan uudet työkalut nyt saatavana


Taksinkuljettajien laadunhallinnassa käytössä olevat mekanismit ovat huutaneet uusia työkaluja avukseen jo pitkään. Kuljettajien laatupoikkeamien kitkemiseksi asetetut rangaistukset eli datakiellot ovat olleet ainoita keinoja pitää huolta yhteisestä aineettomasta pääomasta eli brändistä. Rangaistuksilla on toki ehkäisevä vaikutus räikeimpien tapausten ennaltaehkäisyssä. Ilman rangaistusta jääminen on kuitenkin laiha palkinto ammattikunnan enemmistölle. Heille, jotka ajavat jokaisen järjestelmän tarjoaman tilauksen ja palvelevat asiakkaansa positiivisuudella kerta toisensa jälkeen.

Teknologia tuo uusia mahdollisuuksia

Pirssillä.com tarjoaa taksien tilausvälitysyhtiöille ennennäkemättömät digitaaliset työkalut automaattisen auton tai kuljettajan valintaan. Palvelun avulla voidaan priorisoida tunnollisesti työtään tekevä kuljettajaa heikommin suorittaneeseen kollegaansa verrattuna.

Kuljettajan "ranking"

Kuljettajan "ranking" on vertailuluku, joka määrittää automaattisen auton valinnan käyttäytymistä. Järjestelmä voidaan määrittää tarjoamaan enemmän kyytejä kuljettajille tai autoille, joilla on korkeampi ranking. Pirssillä.com-palvelua käyttävä tilausvälitysyhtiö voi painottaa vertailuluvussa omalle liiketoiminnalle oleellisimpia tekijöitä ja antaa niille suuremman vaikutusarvon vertailuvun laskennassa. Ja mikä parasta, järjestelmä tekee laskennan automaattisesti ilman laatutoimikunnan tai taksitarkastajan manuaalista työtä.

Vertailuluvun laskennassa voidaan käyttää mm. seuraavia tekijöitä

  • ajetut tilaukset
  • hyväksytyt kyytitarjoukset/hylätyt kyytitarjoukset
  • asiakkaan antama palaute (tähtiluokitus)
  • ajovuorojen tunnollinen noudattaminen
Vertailuluku toimii dynaamisesti, toisin sanoen se päivittyy automaattisesti järjestelmän keräämän datan perusteella.

Haluatko kuulla lisää palvelustamme?

TIMO LÖNNBERG

Kehitysjohtaja
+358 405 80 0440
timo@pirssilla.com
+358 40 580 0440
timo@pirssilla.com
Nettisivujen toteutus: